Телефоны

044-235-16-29, 050-336-86-07

с 8:00 до 16:30 (Сб, Вс выходные)

Анатомічні поїзди: міофасціальні меридіани для мануальних терапевтів і фахівців із відновлення руху: 4-е видання / Томас В. Маєрс

Анатомічні поїзди: міофасціальні меридіани для мануальних терапевтів і фахівців із відновлення руху: 4-е видання / Томас В. Маєрс

Предпродажа. Выпуск 12.11.24
До завершения акции:
1730 грн1384 грн при условии предоплаты
АКЦИЯ! Оплатите книгу сейчас со скидкой 20% и гарантированно получите новинку сразу после выпуска 12 ноября 2024! Доставка бесплатная!
Авторы: Томас В. Майерс; научные редакторы перевода Виталий Губенко, Алексей Скакун
Аудитория: для специалистов, работа которых связана с телосложением человека и его движениями: физиотерапевтов, спортивных и персональных тренеров, реабилитологов, остеопатов, мануальных терапевтов, преподавателей йоги и пилатеса, массажистов, учителей танцев, специалистов по восстановлению движения, бодибилдинга и акупунктуры
Издательство: Всеукраинское специализированное издательство «Медицина»
Лицензия: перевод Anatomy Trains, 4th edition публикуется в соответствии с договором с компанией Elsevier
Язык: украинский
Год: 2024
Количество страниц: 378 (цветные, крупноформатные)
ISBN: 978-617-505-972-2
Всеукраинское специализированное
издательство «Медицина»

Описание книги Анатомічні поїзди: міофасціальні меридіани для мануальних терапевтів і фахівців із відновлення руху: 4-е видання / Томас В. Маєрс

Міофасціальні меридіани
Ввивчіть закономірності, щоб зрозуміти зміни.
Для кого ця книга?
Посібник «Анатомічні поїзди» зацікавить спеціалістів, робота яких пов’язана з будовою тіла людини та її рухами: фізіотерапевтів, спортивних і персональних тренерів, реабілітологів, остеопатів, мануальних терапевтів, викладачів йоги та пілатесу, масажистів, учителів танців, фахівців із відновлення руху, бодибілдингу й акупунктури.
Що таке анатомічні поїзди?
Традиційний підхід до анатомії передбачає вивчення кожного м’яза окремо: від одного кінця до іншого, від кістки до кістки. Цей посібник натомість розширює розуміння про міофасціальне передавання зусиль та можливі наслідки порушення розподілу напруження на певній віддалі від місця травми або болю.
У книзі чітко описано функціонально інтегровані безперервні зв’язки між різними частинами тіла в межах павутини фасцій, що утворюють простежувані міофасціальні «меридіани». За цими лініями в тілі людини, з його високим центром ваги і невеликими опорами, розподіляються стійкість, напруга, фіксація, пружність і постуральна компенсація. На основі мапи меридіанів подано багато нових цілісних стратегій для мануальних і фізичних терапевтів, спрямованих на відновлення та покращення постави й функції руху.
Нове в цьому виданні
Нові фотографії та зображення фасціальних тканин, спайок і шарів для кращого розуміння тексту.
Переглянутий і доповнений зміст, що охоплює сучасні дослідження та найновіші дані, які науково обґрунтовують клінічні прояви.
Новий розділ, присвячений анатомічним поїздам у русі: запрошена авторка Карін Гуртнер досліджує силу та гнучкість міофасціальних меридіанів на прикладі рухів пілатесу.
Новий матеріал: доктори ветеринарії Рікке Шульц, Тове Дуе та Вібеке Ельбренд підготували додаток «Анатомічні поїзди в чотириногих» для терапії коней і домашніх тварин.
Новий додаток: оновлений довідник про елементи, властивості, неврологію та походження фасціальної системи.

Содержание книги Анатомічні поїзди: міофасціальні меридіани для мануальних терапевтів і фахівців із відновлення руху: 4-е видання / Томас В. Маєрс

Передмова
Передмова до першого видання
Подяки
Як користуватися цією книгою
1. Прокладання рейкового полотна
2. Правила дорожнього руху
3. Поверхнева задня лінія
4. Поверхнева фронтальна лінія
5. Бічна лінія
6. Спіральна лінія
7. Лінії рук
8. Функціональні лінії
9. Глибока фронтальна лінія
10. Анатомічні поїзди в русі (у співавторстві з Джеймсом Ерлсом та Карін Гюртнер)
11 Бодіридинг® – структурний аналіз
Додаток 1. Фасціальне читання
Додаток 2. Примітка про меридіани широти: робота доктора Луїса Шульца (1927–2007)
Додаток 3. Структурна інтеграція
Додаток 4. Міофасціальні меридіани та азійська медицина
Додаток 5. Анатомічні поїзди у чотириногих — початкові дослідження (Рікке Шульц, Тове Дуе та Вібеке Ельбренд)
Терміни для «Анатомічних поїздів»
Покажчик

Авторы книги Анатомічні поїзди: міофасціальні меридіани для мануальних терапевтів і фахівців із відновлення руху: 4-е видання / Томас В. Маєрс

Томас В. Маєрс — Ліцензований масажист, Cертифікований на національному рівні з терапевтичного масажу та бодибілдингу, Cертифікований фахівець із рофлінгу®, Практик і викладач, Директор ТОВ Анатомічні поїзди, Штат Мен, США.
Томас Маєрс навчався в докторів Іди Рольф, Моше Фельденкрайза та Бакмінстера Фуллера і вже понад 40 років практикує інтегративну мануальну терапію в найрізноманітніших куточках світу. Є співавтором книги Fascial Release for Structural Balance («Фасціальний реліз для структурної рівноваги», North Atlantic, 2010, 2017), численних розділів, збірок статей і онлайн-курсів. Том також багато писав для журналу Journal of Bodywork and Movement Therapies (Elsevier). Живе, пише й ходить під вітрилами на узбережжі штату Мен у США. Разом із колегами проводить курси підвищення кваліфікації та сертифікацію зі структурної інтеграції по всьому світу.
 
Автори кольорових ілюстрацій
Ґрем Чемберс
Деббі Мейзелс
Філіп Вілсон
 
Наукові редактори українського видання
Віталій Губенко — доктор медичних наук, професор кафедри реабілітаційної медицини фізичної терапії та спортивної медицини Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика, президент ГО «Українська асоціація остеопатичних і хіропрактичних мануальних терапевтів».
Олексій Скакун — доктор філософії за спеціальністю «Медицина».

Характеристики книги Анатомічні поїзди: міофасціальні меридіани для мануальних терапевтів і фахівців із відновлення руху: 4-е видання / Томас В. Маєрс

Издательство: Всеукраинское специализированное издательство «Медицина»
Лицензия: перевод Anatomy Trains, 4th edition публикуется в соответствии с договором с компанией Elsevier
Форма: печатная книга (издание)
Вид: пособие
Язык: украинский
Год: 2024
Количество страниц: ≈378 (цветные, крупноформатные)
Обложка: твердая
Формат: 60х90/8 (23х30 см)
Дата выпуска: 12.11.24
ISBN: 978-617-505-972-2 (9786175059722)

Добавить отзыв

Введите символы: *
captcha
Обновить

На этой странице можно ознакомиться и купить по издательской цене пособие автора Томаса В. Маерса Анатомические поезда: миофасциальные меридианы для мануальных терапевтов и специалистов по восстановлению движения на украинском языке, а также прочитать онлайн фрагмент книги и скачать бесплатно информацию о ней.

Книга находится в производстве и поэтому приведенная информация о ней может содержать неточности и незначительно отличаться от окончательного издания. При обнаружении таких неточностей просим отнестись с пониманием.

ВСИ «Медицина»