Телефоны

044-235-16-29, 050-336-86-07

с 8:00 до 16:30 (Сб, Вс выходные)

Новое предложение: «Основи медичного та фармацевтичного товарознавства: навчально-методичний посібник (ВНЗ І—ІІІ р. а.) / О.Г. Мороз, Ж.В. Осінська, К.М. Римарчук та ін.»

Новое предложение: «Основи медичного та фармацевтичного товарознавства: навчально-методичний посібник (ВНЗ І—ІІІ р. а.) / О.Г. Мороз, Ж.В. Осінська, К.М. Римарчук та ін.»

17.01.2018
Предлагаем ознакомиться с новым изданием для студентов медицинских (фармацевтических) учебных заведений — училищ, колледжей и институтов медсестринства: «Основи медичного та фармацевтичного товарознавства: навчально-методичний посібник (ВНЗ І—ІІІ р. а.) / О.Г. Мороз, Ж.В. Осінська, К.М. Римарчук та ін.»
 
Навчально-методичний посібник з основ медичного та фармацевтичного товарознавства призначений для підготовки та проведення практичних занять. Він складений відповідно до чинної навчальної програми з основ медичного та фармацевтичного товарознавства для студентів вищих медичних, фармацевтичних навчальних закладів за спеціальністю 226 «Фармація», затверджений МОЗ України; є логічним доповненням навчального посібника «Основи фармацевтичного і медичного товарознавства» (К.М. Римарчук, 2015).
Вивчення навчальної дисципліни основи медичного та фармацевтичного товарознавства забезпечує здатність формувати асортиментну політику аптечних установ для потреб населення та лікувально-профілактичних закладів виробами медичного призначення та лікарськими засобами. Так, для виконання професійних обов’язків фармацевт повинен орієнтуватись в асортименті виробів медичного призначення і лікарських засобів, а також володіти обсягом знань на всіх етапах товарознавчих операцій:
— операції з товароруху;
— операції з приймання товару;
— операції, пов’язані зі зберіганням товару;
— операції, пов’язані з відпуском товару;
— операції, пов’язані зі списанням товару.
Виконання практичних завдань, вміщених у виданні, сприятиме поглибленню та засвоєнню теоретичного матеріалу, формуванню експериментальних навичок самостійної роботи, навичок логічного мислення.
Посібник складений для логічного, послідовного вивчення дисципліни. У ньому вміщено інструктивно-методичні матеріали до п’яти практичних занять. До кожної теми практичного заняття зазначено мету, літературу, обладнання, план, перелік питань щодо закріплення та повторення домашнього завдання, завдання для формування професійних вмінь та навичок, матеріали тестового контролю знань, ситуаційні задачі тощо. Усі завдання, подані в цьому виданні, мають професійну спрямованість і є підґрунтям для формування в студентів товарознавчого мислення, а також значно економлять час на занятті. У посібник включено також нормативно-технічну документацію, яка використовується в практичній фармації.